Президент України Володимир Зеленський прокоментував провал Верховною Радою законопроекту про зміну виборчого законодавства. Так, він заявив, що навіть у мажоритарних округах українці "оберуть нових політиків". Про це він написав в Facebook.

"Верховна Рада провалила законопроект про зміну виборчого законодавства. Старі політики обрали стару систему, бо лише вона дає їм шанс подовжити політичне життя. Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі", - написав він.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що у "БПП" вирішили помахати кулаками після програшу. Виявляється, що призначення Андрія Богдана на пост глави Адміністрації президента нібито планують оскаржити в судовому порядку. Така заява прозвучала з вуст нардепа від БПП Вадима Денисенка.

"В цьому випадку порушено закон про люстрацію. Впевнений, що це питання подаватимуть до суду. Там відбуваються якісь досить дивні моменти. Якщо він дійсно люстрований, він не мав права займати цю посаду. Це питання переходить в судову площину", - заявив Денисенко.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв Знай.uа Рада заблокувала закон Зеленського про вибори: помста за розпуск.

Знай.uа писав, Зеркаль пояснила, чому відмовилася працювати із Зеленським: "Справа не в посаді".