Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
2 склянки житнього борошна
Підвищення тарифу на світло: експерт вказав, що і 4,32 за кіловат – забагато
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Частина пенсіонерів отримає доплати за два місяці: хто в списку
Від ТЦК більше не сховатись: з'явилась нова система оповіщень - приходитимуть миттєво
1 склянка відвару з шипшини
2 ст. л. гречаного меду
2 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. лимонного мока
½ ч. л. солі
1 ст. л. кмину
1 ст. л. меленого криандра
½ ч. л. соди
Приготування:
1. Борошно змішуємо з сіллю, содою, коріандром і кмином.
2. У відвар з шипшини додаємо олію, мед, сік лимона, ретельно перемішуємо і вливаємо в борошно. Замішуємо тісто.
3. Мокрими руками з тіста формуємо невеликі коржі і викладаємо на пергамент змащені рослинним маслом.
4. Зверху робимо ножем неглибокі насічки у вигляді ромбів, легенько посипаємо кмином і залишаємо пектися в духовці протягом 10-15 хвилин.
5. Готові коржі кладемо в каструлю і ненадовго залишаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт капрезе з бальзамичесиким оцтом.