Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 8 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 цибулина фенхелю
1 ст. л. нарізаного кропу
½ лимона
1 ст. л. оливкової олії
4 маленьких скибочки хліба з непросіяного борошна
1 зубчик часнику, навпіл
140 г зварених креветок
жменька рукколи
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК
Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська
Мобілізацію в Україні можуть скасувати: що пропонують натомість
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
Приготування:
1. Доводимо каструлю з водою до кипіння, потім додаємо скибочки кропу і кип'ятимо протягом 2-3 хвилин до тих пір, поки вона не стане м'якою. Зливаємо добре і змішуємо з листям фенхелю, кропом, лимонною цедрою і соком, 2 ч. л. оливкової олії і приправою.
2. Змащуємо шматочки хліба олією. Кладемо в сковороду (або під гриль) і підсмажуємо з обох боків до злегка обвугленої. Натираємо одну сторону кожного скибочки часником, потім розділяємо салат з фенхелю між ними. Наверх кладемо креветки, потім рукколу і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта з родзинками.