Раціон людини, як відомо, впливає на здоров’я організму в цілому. Змінивши його можна попередити й раннє старіння.

Якщо вживати продукти та страви з вмістом колагену, можна зберегти пружність шкіри та забути про зморшки на довгий час. Окрім цього він допомагає справній роботі суглобів та продовжує їх здоров’я.

Кістковий бульйон

Більшість продуктів просто стимулюють вироблення речовини, а ця страва є колагеном у чистому вигляді. Яловичий бульйон – запобігає зморшкам та покращує якість шкіри. Індичий та курячий бульйон – може покращити роботу суглобів. Для загального здоров’я варто пити 300 грамів кісткового бульйону.

Бульйон, скріншот із відео

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Яйця

Колаген в чистому вигляді міститься в жовтку, але окрім нього є й спеціальна речовина, яка активно стимулює виробництво колагену в організмі. Лікарі рекомендують вживати по два курячих яйця в день.

Лосось

Цей продукт є відмінним стимулятором колагену. Також в лососі міститься омега -3, яка здатна покращити якість шкіри. Рибу рекомендують додавати до свого раціону два рази на тиждень.

Лосось, скріншот: YouTube

Насіння гарбуза

Гарбузове насіння – відмінний снек, який буде корисний для виробництва колагену в організмі. Найбільшу користь буде приносити саме смажене насіння, яке допоможе шкірі залишатися пружною та здоровою.

Фрукти, ягоди, овочі

Якщо ви стежите за станом шкіри, то до свого раціону варто додати авокадо, ягоди, зелені овочі, томати та цитрусові. Ці продукти багаті на вітаміни та мінерали, які стимулюють виробництво колагену в організмі та сприятливо впливають на стан здоров’я.

Нагадаємо, портал Знай інформував, волосся буде міцним та здоровим: топ бюджетних масок

Раніше на порталі Знай повідомлялося, чому не варто сушити волосся у ванній кімнаті: причини, про які багато хто не підозрює

Також, наш портал інформував, почніть пити капустяний сік вже зараз і через 2 тижні ви не впізнаєте свого організму: першим полегшиться гастрит