Стан шкіри обличчя може змінюватися, а разом з ним потрібно змінити й догляд.

Шкіра обличчя може бути сухою, жирною і це все залежить від різних обставин. Разом зі змінами шкіри змінюється й догляд. Однак залишаються речі, які не зазнають змін при різних типах. До таких засобів належать: маски, сироватки, тоніки, зволожуючі засоби. Головне користуватися якісною косметикою, а перед застосуванням звернутися до спеціаліста, щоб правильно підібрати основні засоби для догляду шкіри.

Маска для обличчя. Фото: Youtube

Головним у застосуванні додаткових засобів залишається регулярність. Адже якщо використовувати якийсь засіб раз в колись, то результату очікувати не варто.

Алгоритми догляду шкіри

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Вранці

Догляд шкіри в цю пору дня, проходить в три етапи: очищення, тонізування та зволоження. Денні креми часто місять захист від сонячних променів, які захищають шкіру від шкідливого впливу сонця.

Догляд за обличчям, фото championat

Ввечері

Вечірній догляд відрізняється від вранішнього, хоча й включає декілька етапів. Нанесіть засіб для очищення, а потім тонізуючий. Після цього варто нанести маску для обличчя, та використати сироватку та креми. Важливо наносити засоби в правильній послідовності: спочатку на шкіру під очима, а потім на решту обличчя.

Маска для обличчя. Фото: Youtube

Окрім цього пам'ятайте про засоби, які допоможуть позбутися загрубілої шкіри - скраби та пілінги.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, всього 1 хвилина і спатимете без задніх ніг: лікар розповів, як швидко подолати безсоння за допомогою дихання

Раніше портал Знай інформував, як за пару хвилин позбутися неприємного запаху з рота: ви навіть не здогадувалися

Також наш портал повідомляв, декілька лайфхаків, як підтягнути личко без походів до косметолога: потрібна тільки ложка і все