Пандемія коронавірусу Сovid - 19 охопила планету, сьогодні все більше людей, на жаль, отримують позитивний тест. На щастя, госпіталізації потребують далеко не всі — багато людей переносять вірус в легкій формі, і достатньо лише самоізоляції.

Але навіть якщо ви підхопили ковид і залишаєтеся вдома, важливо допомогти організму впоратися з інфекцією. В першу чергу, важливо дотримуватися правильну дієту. Як це зробити, розповів виданню Replyua терапевт Філіп Кузьменко.

В першу чергу, слід повністю відмовитися від алкогольних напоїв і солоної їжі. Доктор рекомендує підтримувати водно-сольовий баланс. Хворому необхідно багато пити.

Також він зазначив, що сіль може привести до того, що кров стане густою, а це дуже погано при коронавірусної інфекції. Якщо говорити про спиртні напої, то вони сприяють швидкому зневодненню, а це вкрай небезпечно при захворюванні. Сіль прибирає рідку складову в тканини, а в судинах починається згущення. Рідина вони втрачають, але при цьому набувають велику кількість кров'яних клітин, і якщо людина підхопив злощасний Китайський вірус, це може вплинути на його стан.

Нагадаємо, що Київ ризикує "почервоніти" в лічені дні

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "червоний" Тернопіль б'є коронавірусні антирекорди

Також "Знай.uа" писав, що в Україні можуть ввести карантин вихідного дня, Степанов розкрив подробиці