У світі існують люди, яким коронавірус зовсім не страшний, оскільки їхній організм абсолютно не сприймає Covid-19. Такий висновок зробили вчені після обстеження медиків, які декілька місяців працювали у "червоній зоні", контактуючи з великою кількістю заражених.

Читайте Знай в Google News!

Про це ЗМІ стало відомо від директора Санкт-Петербурзького НДІ епідеміології і мікробіології імені Пастера Арега Тотоляна.

Коронавірус в Україні, скріншот з відео

"Є певна група осіб, несприйнятливих до SARS-CoV-2. Ми детально обстежили деяких медиків, які по три-чотири місяці працювали в "червоній зоні", контактували з сотнями пацієнтів, а у них антитіла ніяк не визначаються", - сказав Арег Тотолян.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Академік вважає, що вивчення подібних випадків допоможе просунутися у пошуку засобу боротьби з коронавірусною інфекцією.

Слід зауважити, що в Україні станом на 9:00 10 серпня згідно з інформацією МОЗ зафіксовано 1 008 нових випадків коронавірусної хвороби Covid-19.

Зокрема, зафіксовано 81 957 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 1 922 летальні, 44 359 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 1 008 нових випадків. Загалом проведено 1 179 434 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 387 пацієнтів.

Карантин, фото Знай.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести у Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, однак викликав незадоволення у декого зі своїх колег.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні за добу 1 008 нових хворих на коронавірус, 25 померло

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС