Ведуча проекту "У кого більше?" Аліна Місечко заради глядачів пробувала себе в різних професіях за кордоном. Однак зараз у неї одна основна робота 24 години на добу – мами. Аліна народила первістка і вирішила поділитися з українцями, що стало для неї відкриттям і як потрібно готується до материнства.

Токсикоз – не завжди токсикоз

Думала, що він у мене був до восьмого місяця вагітності. А виявилося, таблетки заліза, які мені порадили пити для підняття гемоглобіну, просто не підійшли, тому і нудило. І якщо неприємні відчуття не зникають після третього місяця вагітності, можливо, ви просто приймаєте препарат, який вам не підходить.

Аліна Місечко, прес-служба Нового каналу

Пологи – не так страшні, як кажуть

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

тобто, існує різниця між стражданнями і болем. Пологи – це природно. Так, народжувати – не нюхати ромашки в полі. Це дійсно важка і відповідальна робота, і це боляче. Але, все ж, жінка – не жертва-мучениця, від якої нічого не залежить. Навпаки, вона може керувати своєю болем, полегшувати її, в цьому процесі вона – головна. І пам'ятайте: дитині ще важче, а ви як доросла можете йому допомогти народитися на світ.

Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу

Не накупати багато одягу заздалегідь

найменший розмір дитячого одягу – 50-й. Звичайно, я підготувалася і назаказывала різних комплектів. А потім виявилося, що цей розмір моєму малюкові затісний ще з народження. І потрібні речі побільше. А ті все нові вирушили на полицю чекати, коли хтось із друзів народить дитину поменше. Крім того, держава надає при народженні комплекти одягу на перший рік життя дитини, так і рідні і друзі найчастіше дарують речі (на другому місці – іграшки), тому вам буде в що одягнути дитину.

Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу

Перші місяці після пологів – дуже складні

Відсутність графіка, всім треба перебудуватися, відновитися і звикнути до нових реалій. Батькам – до безсонним ночам і змін пріоритетів у житті. Дитині – до світу, де все інакше, ніж в маминому животику. В цей час, щоб у вас не виникли депресія і занепад сил і без того ослабленого організму, є правило: дитина спить – мама спить, дитина їсть – мама їсть. Це дозволить успішно вижити в перші місяці. От тільки я не знаю людей, яким вдавалося б це правило постійно виконувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" видала, як пройшли перші два місяці материнства.

Як повідомляв Знай. ua, стягнення аліментів у спрощеному порядку хто може отримати і що треба знати.

Також Знай. ua писав, що ведуча тревел-проекту народила в День матері.