Популярне літнє взуття, яку називають шльопанцями або в'єтнамками насправді може сильно нашкодити здоров'ю людини. Причиною є те, що в них стопа практично не захищена і її можна легко поранити. Але не тільки ця причина.

Шльопанці категорично протипоказані людям, страждаючим діабетом: у людей, які хворіють на діабет, знижена чутливість і невелика травма або простий поріз може призвести до утворення ран, які тривало не загоюються, до пошкодження і навіть переломів кісток.

Шльопанці кріпляться до ноги тільки ремінцями, протягнутими між пальців. Цього недостатньо для підтримки стопи і їй доводиться постійно напружуватися.

Постійна носіння такого взуття може призвести до розвитку підошовного фасциту і болю в п'яті, в області підйому, колінах і навіть спині.

Раніше повідомлялося, що мягкий і соковитий авокадо цінують у всьому світі за його корисні властивості. Цей екзотичний плід сприяє радості при погляді на стрілки ваг і розщеплює надлишок холестерину. Дієтологи рекомендують цей продукт людям із захворюваннями серцево – судинної системи, шлунково-кишкового тракту, а також для загального поліпшення стану організму.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Не варто забувати про токсичність шкірки і кісточки, а також обмежувати вживання м'якуша – адже вона містить чимало жирів. З – за специфічного складу авокадо може викликати алергічну реакцію, тому вводити в раціон цей плід потрібно поступово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, корисні звички для втримання ваги після схуднення.

Як повідомляв Знай. ua, домашні засоби допоможуть виростити довге гарне волосся.

Також Знай. ua писав, про найкращі засоби від веснянок і пігментних плям