Щоденні болі у спині народжують безліч сумних думок. Тож, важливо підтримувати нормальний кровообіг у хребті, аби позбавитись надокучливих болей. Допоможе в цьому вправа "Листок", яка звільняє затиснуті кровоносні судини і посилює циркуляцію крові. Про це повідомляє медичний портал Новий доктор.

Тренування, фото sportland_khmelnitsky

Коли судини стискаються, усі тканини і органи нашого тіла недоотримують необхідну кількість поживних речовин, в організмі затримуються токсини і шлаки. Як тільки ситуація змінюється, ми відновлюємо нормальний кровообіг, завдяки чому активніше виводяться всі відходи і продукти розпаду. За рахунок цього відбувається природне оздоровлення.

Техніка виконання

Схема вправи, фото: youtube

Прийміть вихідне положення — ляжте на спину на підлогу або на килимок для йоги, розслабтеся і уявіть, що ваше тіло порожнє, а тому легке і невагоме. Приступаємо до вправи:

  1. Плавно підтягніть п’яти до сідниць якомога ближче. Коли сгинаєте ноги в колінах, не відривайте ступні від підлоги, вони повинні тільки ковзати по ній. Саме тому не займайтеся на м’якому килимку, інакше він буде збиватися під ногами і тільки заважати.
  2. Потім, торкаючись спиною поверхні, на якій лежите, повільно підніміть голову вперед і одночасно з цим тягніться долонями до колін.
  3. Дотягнувшись до зігнутих колін, тримайте голову піднятою при горизонтальному положенні хребта і залишайтеся в цій позі 1-2 хвилини або стільки, скільки зможете.
  4. Після цього поверніться у вихідну позицію, трохи полежте, поверніться на бік і тільки потім вставайте.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Спочатку можна просто тягнути руки вперед, щоб було легше, виконувати вправу потрібно вранці і ввечері. У такому положенні вага всього тіла розподіляється рівномірно, міжхребцеві проміжки збільшуються, а кровоносні судини перестають здавлюватися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський качає прес краще, ніж захищає ворота - кумедне тренування з відомим голкіпером.

Як повідомляв портал Знай.ua, Веселий Потап розкрив головну причину свого схуднення: "Кубики на животі, а не кулька".

Також Знай.ua писав, що Складки на животі зникнуть миттєво, кращі способи схуднути до весни.