Ці продукти харчування допоможуть вам зміцнити здоров'я, а також приготуватися до настання швидких морозів.
Брюссельська капуста
Листопад – ідеальний місяць для капустових, в цьому числі для брюссельської капусти. Прохолодний грунт сприяє тому, що від суцвіть відходить характерна їм гіркота. Цей овоч містить у собі багато корисних вітамінів і мікроелементів.
Морква
17-річних українців терміново кличуть в ТЦК: що на них чекає
Українці можуть отримувати щомісяця 2361 грн: що для цього потрібно
16-річних хлопців у ТЦК змушують підписувати "згоду на військову службу": роз’яснення адвоката
Тарифи для пенсіонерів, студентів і бізнесу: що пропонують Київстар, Lifecell та Vodafone
Моркву збирають у листопаді, до того ж вона зберігається тривалий час. Моркву за корисністю можна порівняти з медом, волоськими горішками і селерою. Ще з цього овоча виходять смачні чіпси і апетитний гарнір.
Журавлина
Багата антиоксидантами і вітаміном С журавлина неймовірно багатофункціональна. Як свіжа, так і трохи підморожена, вона може стати основою для соусів до м'яса, підлив, а також настоянок.
Цибуля-порей
Зараз цибулю-порей можна знайти в будь-якому супермаркеті. До листопада її відростки набувають блідо-зеленуватого тону і гострого присмаку. Висока концентрація діючих елементів у луці вбереже вас від багатьох хвороб.
Цибуля ріпчаста
Осіння цибулька добре годиться для смаження. Також її можна додавати у м'ясні страви і салати.
Нагадаємо, експерти розповіли, які продукти можуть викликати рак.
Як повідомляв портал Знай.uа, названо ефективну дієту для схуднення.
Також портал Знай.uа писав, що які продукти допоможуть в боротьбі з ожирінням.