Постійне хропіння у жінок може бути симптомом серйозного захворювання, як показали результати досліджень співробітників Університету Аристотеля в Салоніках (Греція).

Хропіння може бути сигналом захворювання

Зазвичай люди навіть не намагаються лікувати хропіння і продовжують жити з цією проблемою, вважаючи, що нічого серйозного не станеться, а звертатися до лікаря з хропінням - зайва трата часу. Проте, дослідники з Греції вважають, що хропіння служить сигналом проблем зі здоров'ям. У деяких випадках хропіння може стати причиною появи захворювань.

За даними дослідників, храп з'являється після зупинки дихання на кілька секунд. Виходить, що людина регулярно задихається уві сні, а коли повітря стає зовсім мало - ми прокидаємося.

Хропіння може бути сигналом захворювання

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Грецькі вчені провели аналіз європейської бази пацієнтів, які страждають від хропіння, і прийшли до висновку, що хропіння може стати причиною онкологічних захворювань. Само по собі хропіння - не медична проблема, і воно з'являється через те, що дихання порушилося. Однак, якщо хропіння постійне і заважає вам нормально існувати, то не буде зайвим звернутися до лікаря.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як швидко скинути зайві кілограми: "найкращий метод - це...".

Також Знай.uа писав, що для схуднення варто... поїсти: які продукти допоможуть в боротьбі з жиром.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Супрун розповіла українцям, як швидко розпізнати інсульт: це врятує мільйони життів.