Чимало жінок й чоловіків має зайві кілограми та мріє їх скинути. Постійна втома, шкідливе харчування та відсутність фізичних навантажень сприяють тому, що зайві кілограми лише накопичуються. Однак дієтологи стверджують, що деякі продукти можуть привести до схуднення.

Так, наприклад, якщо їсти бобові та квасолю на сніданок, можна позбутися жиру на животі. За словами німецького дієтолога Ліббі Міллс, ці продукти мають ідеальне співвідношення клітковини, білків та вуглеводів.

Сніданок

Також Міллс рекомендує вживати на сніданок горіхи, які мають багато насичених жирів. Горіхи на сніданок допоможуть підтримувати рівень цукру в крові й не дадуть зголодніти до обіду. Дієтолог зазначає, що якщо вживати горіхи вранці регулярно, то це допоможе скоротити калорії, і в результаті успішно позбутися від зайвої ваги.

Також на сніданок варто їсти зелені овочі, особливо шпинат та салат. Овочі будуть підтримувати необхідний рівень корисних бактерій в кишківнику, а саме ця їй властивість пригальмовує ріст ваги.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

овочі

Важливо пам'ятати, що для схуднення потрібно скоротити об'єм вживання калорій на 20% від своєї добової норми. Також під час схуднення не варто нехтувати фізичними навантаженнями та сном.

Нагадаємо, що улюблений фрукт українців виявився небезпечними ласощами, провокує цілий букет болячок: "Мити обов'язково".

Як повідомляв портал Знай.uа, інфаркти, інсульти й не тільки: які хвороби в Україні лікуватимуть безкоштовно.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.