Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів щодо правильного образу життя.

Доктор Комаровський розповів сумну статистику дитячого ожиріння. Педіатр на своїй сторінці розмістив інфографіку, на якій в цифрах показав найбільш поширені звички, які призводять до зайвої ваги у дітей.

Так, за даними Комаровського, до дитячого ожиріння приводить малорухливий спосіб життя. Більшість свого часу вони сидять у школі за партами, вдома також мало рухаються, проводячи час за комп'ютером чи телефоном. Усе це призводить до того, що кожна третя дитина в Україні страждає від ожиріння.

Найкращим способом скинути зайву вагу для дитини буде обмеження лише у шкідливій їжі та коригування режиму дня. Варто додати більше руху та спорту у життя дитини.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, яким має бути шкільний рюкзак: "Дуже важливо для безпеки дітей".

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.