Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам про те, яким має бути шкільний рюкзак дітей.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

• Рюкзак повинен закінчуватися на рівні попереку, переходу на сідниці, тобто якби впираючись в попу.

• Рюкзак повинен бути жорстким. Спинка в першу чергу. Це потрібно для того, щоб, коли дитина ходить, у неї була пряма спина і не розвивався кіфоз і сколіоз.

• Рюкзак повинен щільно прилягати до спини. Спереду, важливо щоб він лямками прилягав до плечей. Треба, що б були спеціальні фіксатори до живота. Все це потрібно для того, щоб рюкзак не бовтався під час ходьби.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

• Лямки повинні бути амортизуючими – з м'якими вставками.

• На рюкзаку повинні бути світловідбивачі – у темний час доби водій зможе побачити дитину зі 120 метрів. Це дуже важливо для безпеки дитини.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.