Ірландські вчені змогли прийти до висновків про те, що білкові продукти можуть допомогти в схудненні. Вони прийшли до висновку, що сир корисніше, ніж було прийнято вважати раніше.

Багато людей сприймають як сир нездорову їжу, яка сприяє підвищенню рівня холестерину. Проте вчені і Америки недавніми дослідженнями змогли довести, що деякі види цього смачного продукту можуть захистити від раку печінки.

Фахівці Університетського коледжу Дубліна надали у новій науковій роботі надали аргументи на користь сиру, як корисного продукту. Так, сир може допомагати позбавлятися від зайвої ваги і не завжди його вживання в раціоні спричиняє за собою збільшення холестерину.

Вчені вели спостереження за 1500 добровольцями з Ірландії. Для них взяли тільки тих людей, які регулярно мають сир у своєму раціоні.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

За результатами дослідження часте вживання сиру призводить до значного збільшення рівня насичених жирних кислот в організмі, але при цьому не було розходжень у спостережуваних рівнях холестерину ЛПНЩ. Дослідники припускають, що суміш поживних речовин в сирі допомагає компенсувати підвищене споживання насичених жирів.

Також вживання сиру призвело до того, що знижувалися розміри талії і корелює з більш низьким кров'яним тиском.

Нагадаємо, Моз розповів про небезпеки модних гаджетів.

Як повідомляв Знай. ua, як схуднути до літа і не перетворитися на "травоїдна істота".

Знай. ua писав, як рослинний продукт може "смачно" знищити планету.