Вчені зробили приголомшливе відкриття: стрес впливає на здоров'я людини таким чином, що починає випадати волосся.

Численні дослідження трихологів показали, що підвищений рівень стресу приводить до випадіння волосся. Також вони додають, що тільки-но стрес буде подолано, а його фактори усунено, волосся перестане відпадати.

Також спеціалісти називають однією із головних причин випадіння волосся любов до гарячої укладки та частого фарбування волосся. Волосяні фолікули руйнуються від високих температур, а також хімічних засобів для укладок чи фарб для волосся.

Учені зазначають, що випадіння волосся може бути спричинене фастфудом. Їжа, в якій мало корисних речовин, негативно впливає на волосся. Відсутність нормального сну також може бути причиною їх випадіння.

Для того, аби волосся було здоровим, потрібно спати не менше 7 годин на добу, щоб воно встигало відновлюватись та зберігати гормональний баланс, також потрібно харчуватися здоровою їжею, уникати стресів і звести до мінімуму використання хімічних засобів для волосся.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, топ зачісок, які ідеально носити під шапкою: не магнітяться та не жирніють. Більшість красунь відмовляються від головних уборів взимку, адже ввжають, що красива укладка і шапка - речі несумісні. Проте в люті морози не можна жартувати зі здоровям, і носити шапку потрібно. А щоб виглядати ідеально, слід обрати правильну зачіску.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Думка експертів: як часто можна мити голову. Вчені з Колумбійського Університету розповіли, скільки разів на тиждень потрібно мити голову.

Відповідно до нового дослідження, регулярне миття волосся призводить до забруднення голови. Ідеальний варіант — один-два рази в тиждень.

Також Знай.ua писав, ці безневинні симптоми можуть говорити про серйозне захворювання: коли потрібно бігти до лікаря. Гормони щитовидної залози впливають на роботу абсолютно всіх органів, тому дуже важливо своєчасно виявити наявну проблему і почати лікування у медика. Про симптоми порушення роботи щитовидної залози передає Clutch.