Штучний інтелект назвав найбільш імовірною причиною ожиріння міську сферу.

Вчені використовували штучний інтелект і супутникові знімки американських міст, щоб поглянути на проблему з космосу, пише Naked Science.

Дослідники з Вашингтонського університету завантажили понад 100 000 знімком в спеціальну нейромережа. Серед них були такі великі міста, як Сіетл, Лос-Анджелес, Мемфіс і Сан-Антоніо.

Проаналізувавши середовище міста, нейромережа з'ясувала, що саме особливість міського середовища пов'язана з разповсюдженням ожиріння.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

товстий котик

Там, де було більше зелених ділянок, парків і відкритих просторів, люди були стрункішими і здоровішими, ніж у місцях щільної забудови. Також враховуються чинники бідності міст.

дівчина

Раніше повідомлялося, що діти в США їдять фаст-фуд частіше, і, незважаючи на зобов'язання мереж ресторанів, що пропонують більш здорові варіанти з їжею для дітей, більшість дітей, як і раніше отримують нездорові напої та побічні продукти з їжею.

Нове опитування 800 батьків показує, що в 2016 році 91% повідомили про купівлю обіду або вечері для своєї дитини минулого тижня в одній з чотирьох найбільших мереж в країні: Mcdonald's, Burger King, Wendy's і Subway. Ця кількість зросла з 79 відсотків у 2010 році.

Дослідники з Центру Радд з продовольчої політики та ожиріння в Університеті Коннектикуту вважають, що одна з причин, по якій сім'ї відвідують ресторани швидкого харчування, що вони замінили солодкі безалкогольні напої і жирний картопля фрі в дитячому харчуванні більш здоровими варіантами, такими як фрукти і йогурт, 100-відсотковий сік, знежирене молоко і вода.

Нагадаємо, дієтологи розповіли всю правду про пластівцях і вівсянці.

Як повідомляв "Знай.ua" під час застуди забудьте про цих ласощах.

Також "Знай.ua" писав, вчені розповіли, як схуднути за допомогою води.