Життя людини це свого роду американські гірки спокійне розмірене життя в мить може перетворитися на суцільне пекло. Після злетів часто йдуть падіння. Без переживань та труднощів, важко по справжньому оцінити щастя.

Ми можемо думати, що наші біди, страждання та радощі унікальні, однак вчені заперечують, і у них на це є підстави, бо все у цьому світі циклічно та має свій час. Результати досліджень, які про це свідчать, зібрав The Guardian.

Так з даними досліджень, найбільш самотніми чоловіки почуваються у 35 років. Саме у цьому віці у багатьох із них немає жодного постійного друга, свідчить опитування 1200 чоловіків різного віку у Великій Британії.

А ось вік найбільшого задоволення життям для чоловіків припадає на 38 років. Проте це ще залежить від того, одружений чоловік чи ні. Оскільки для одружених вік найбільшого задоволення складає 42 роки. Для неодружених – 27 років.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Згідно з іншими дослідженням, до депресій чоловіки схильні у більш пізньому віці, ніж жінки.

Піком депресивних станів у чоловіків, вчені називають, 50 років. Наприклад, у жінок – у 40. Це показало одне з наймасштабніших опитувань, проведене у 2008 році, в якому взяли участь 2 млн людей.

Дуже рано у жінок настає і період найбільшої привабливості у чоловіків – у віці від 20 до 23 років.
Водночас піковий вік креативності – 25 років. Такі висновки зробили дослідники зі Стокгольма та Парижу.

В опитуванні приймали участь волонтери у віці від 4 до 91 року щодо їхньої здатності вигадувати випадкові комбінації послідовності монет. За даними дослідження, після 25 років здатність вигадувати нові послідовності поступово спадає.

Те ж саме стосується і гравців у шахи. Вивчивши статистику 96 гросмейстерів, вчені з’ясували, що найкращий вік для гри в шахи – 31 рік.

При цьому середній вік лауреата Нобелівської премії складає 59 років.

Нагадаємо, хоч і чоловікам не доводиться виношувати дитину або народжувати, при цьому у них також може виникнути післяпологова депресія. Її часто ігнорують, що призводить до серйозних проблемам в подальшому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", приховану депресію не завжди легко розпізнати під маскою інших хвороб. Про те, які саме ознаки свідчать, що у людини прихована депрессія читай в матеріалі.

Також "Знай.uа" писав, для синдрому хронічної втоми характерно постійне відчуття перевтоми, необґрунтований занепад сил, який присутній навіть після тривалого сну. Такі скарги часто зустрічаються серед жителів мегаполісів у сучасному світі.