У понеділок, 24 вересня, в Іспанії стався дивний і водночас кумедний випадок. Стало відомо, що лікарі витягли китайську трикілеву черепаху зі статевих органів жінки, яка до цього зверталася до лікарні зі скаргами на болі.

Варто відзначити, що пацієнтка не може згадати, яким чином ця рідкісна тварина потрапила всередину її тіла. Про незвичайний медичний інцидент написало видання ABC.

Повідомляється, що 26-річна британка, яка приїхала на відпочинок в Іспанію, звернулася в лікарню зі скаргами на сильні болі в області живота. Під час діагностики медики виявили у піхві жінки мертву черепаху, яка стала джерелом серйозної інфекції статевих органів. Тоді фахівці припустили, що жінку могли зґвалтувати і відразу викликали співробітників місцевої поліції.

Як розповідає сама потерпіла, вона була на вечірці зі своїми британськими друзями, проте зовсім не пам'ятає, що ж там відбувалося. Через кілька днів після вечірки у неї з'явилися безперервні болі в животі, і вона звернулася в найближчу лікарню.Уточнимо, що жінка відмовилася від розслідування події.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Як відомо, китайська трикілева черепаха поширена на сході Китаю і Японії. Цікаво, що вона здатна досягати 17 см у довжину.

китайська трехкилевая черепаха

До речі, польські волонтери порадували простою людською добротою. Так, небайдужі люди врятували незрозуміле кошлате чудовисько з будинку господаря-алкоголіка. Бідний вихованець був повністю покритий величезними шматками вовни і трохи нагадував собаку.

Перед тим, як тварина потрапила в добрі руки ветеринарів, вона не могла самостійно рухатися і нормально ходити в туалет через вовняні обладунки. Фахівці акуратно поголили тварину, зрізавши з його тіла майже два кілограми втоптаної вовни — половину всієї ваги, як виявилося, собаки.

Нагадаємо, черепашка-ніндзя показала рибаку, хто господар у ставку.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік подав до суду на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию.

Також портал Знай.uа писав, що мережу потрясла мила сутичка кота і тюленя, відображена випадковими перехожими.