Дослідники опублікували результати нового дослідження, в якому пояснили зв'язок між старінням і статевою активністю людини. Так вчені перевірили всі нині популярні методи, що використовуються людьми для того, щоб виглядати молодше і зробили несподівані висновки. Про це повідомляє The Sun.

Фахівці випробували всі відомі методи для кращої зовнішності і продовження молодості: спортзал, різні процедури, дієти і навіть креми для омолодження. І жоден з них не виявився настільки корисним, як статева близькість чоловіка і жінки.

Британські дослідники відзначили, що проводили дослідження серед більш ніж тисячі людей, розділивши їх на дві групи. З них та частина, яка займалася сексом щонайменше раз на тиждень, почуває себе набагато краще, ніж та, у якої статева близькість виникає максимум раз на місяць, а то і рідше.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Також серед учасників першої групи відзначалася підвищена працездатність і краще самопочуття в погану погоду. Важливим є і психологічний фактор: серед тих, хто займається сексом часто, відзначена більш міцна психіка і краща стресостійкість на відміну від другої групи людей.

Але головний плюс — зовнішність. У багатьох учасників випробування, які мали регулярний секс стан шкіри і волосся було набагато краще, ніж у тих, хто утримувався.

Шкіра і обличчя людей з першої групи виглядали молодше їх років, не були покриті прищами або висипом, і фігура була краще. Зайва вага часто відзначалася у тієї групи, які відмовилися від інтимної близькості.

Таким чином, секс є не тільки кращим способом для того, щоб виглядати молодше. Він також досить ефективний при боротьбі з ожирінням, поганим самопочуттям і навіть депресією.

Нагадаємо, 5 порад, які врятують від усіх хвороб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі попередили про страшні наслідки статевого утримання.

Також "Знай.uа" писав, чим загрожують жінкам тривалі перерви в сексі.