Акне – це дуже розповсюджена проблема, з якою стикається чи стикалася майже кожна дівчина. Про те, як швидко і дешево позбутися прищів читайте в матеріалі Clutch.

Зазначимо, що не всі види акне можна вилікувати за допомогою народних засобів, тому в першу чергу потрібно звернутися до фахівця.

Однак якщо ти все ж хочеш спробувати позбутися від прищів за допомогою народних засобів, ось кілька продуктів, на які варто звернути увагу:

Зелений чай

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Багатий антиоксидантами і антибактеріальними властивостями, екстракт зеленого чаю - це одне з найбільш ефективних народних засобів від прищів. Для цього вам потрібно: заварити чай, остудити його, обмокнуть в нього ватний диск і ретельно вмити обличчя.

Ромашка

Щоб позбутися від прищів за допомогою народних засобів, також можна використовувати екстракт ромашки, яка допомагає зняти запалення. Існує два способи використання цього ефективного засобу. Вміст пакетика з квітами ромашки можна перемішати з потрібною кількістю води, щоб вийшла консистенція пасти. Отриману кашоподібну масу нанести на обличчя. Другий спосіб - це заварити міцний чай з ромашки, обмокнуть в нього ватний диск і вмити ним обличчя.

Алое вера

Алое – ще один перевірений народний засіб, який може допомогти позбавитися від прищів. Гель алое допомагає боротися з прищиками, а також заспокоює і загоює старі запалення. Використовуйте гель з пелюсток домашньої рослини. Якщо вдома у вас немає алое, можна купити готовий гель в аптеці.

Нагадаємо, вчені з Сполучених Штатів Америки приступили до випробувань вакцини, яка зможе подолати акне назавжди.

Як повідомляв Знай.ua, вчені пояснили, звідки беруться неприємні висипання на шкірі спини і як з ними боротися. Дослідники пояснили, що буває дві причини виникнення прищів на спині: внутрішня і зовнішня. Але і тут можуть бути свої нюанси в такій реакції шкіри на різні подразники.

Також Знай.ua писав, 6 помилок, які ми допускаємо в догляді за шкірою.