Вчені з'ясували, що комп'ютерні ігри можуть приносити організму користь.

Про це повідомляє The Times.

Австралійські вчені довели, що комп'ютерні ігри не тільки нешкідливі для здоров'я, але і можуть поліпшити самопочуття при болях у попереку.

Дослідники з Сіднейського університету Австралії вивчили те, як комп'ютерні ігри впливають на організм людини. Виявилося, що геймери на 30% менше страждають болем у попереку.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Джошуа Задро, фізіотерапевт у Школі громадського здоров'я Університету Сіднея, заявив, що біль в спині йде на спад тільки якщо людина використовує ігри, де вона фізично акивна.

Наприклад, Nintendo Wii Fit-U дозволяє геймеру рухатися під час ігрового процесу, а не сидіти на одному місці. Вчені вважають, що гра може стати гарним засобом для літніх людей, які страждають болями в спині.

Раніше повідомлялося, що альтруїзм на ряду зі здоровим харчуванням і заняттями спорту продовжує життя.

До такого висновку прийшла дослідницька група з Університету Британської Колумбії після проведеного експерименту, повідомляє Scientific American.

Упродовж трьох тижнів дослідники видавали групі літніх людей по 40 доларів. Першій половині учасників експерименту дозволили витрачати гроші на себе, другий — запропонували купити подарунок другові, пожертвувати на благодійність або іншим чином витратити гроші на когось іншого.

Через кілька тижнів дослідники виміряли показники здоров'я обох груп. Виявилося, що артеріальний тиск (систолічний і діастолічний) у "альтруїстів" значно нижчий у порівнянні з "егоїстами". Більш того, показники були ідентичним тим, коли люди займаються фізичними вправами чи дотримуються здорової дієти.

Нагадаємо, вчені прийшли до висновку, что високий рівень антимюллерового гормону (АМГ) у жінок призводить до розвитку раку молочної залози.

Як повідомляв портал "Знай.ua" як захистити очі від синдрому комп'ютерного зору.

Також "Знай.ua" писав, вчені довели, що захоплення танцем "зумба" з високою ймовірністю приведе вас на сеанс до травматолога.