Повторый статевий акт впродовж ночі збільшує ймовірність завагітніти.

Про це заявили дослідники з Китаю, повідомляє Daily Maily.

Вчені вивчили зразки сперми, отримані через 3 години після еякуляції, і виявили, що присутні в ній сперматозоїди більш рухливими, що збільшує шанси на запліднення клітини.

Аналогічне стосується і зразків сперми, отриманих через півтори години після еякуляції. Ймовірність екстракорпорального запліднення збільшилася на третину.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Для доказу своєї теорії дослідники взяли зразки сперми рідини у 250 чоловіків через кілька годин після еякуляції і порівняли їх з тими, що були взяті після триденного утримання.

Дослідницька група на чолі з доктором Да Лi зміряла обсяги насіння і рухливість сперматозоїдів у ній. Виявилося, що зразки сперми, отримані через кілька годин після еякуляції, володіє великою кількістю білка.

У другій стадії експерименту брали участь близько 500 пар, які готувалися до штучного запліднення.

Дослідники виявили, що сперма від швидкої повторної еякуляції успішно оплодотворило яйцеклітину. Слід зазначити, що рівень зачаття при екстракорпоральному заплідненні зазвичай становить 30 %.

Вчені прийшли до висновку, що чим більше насіннєва рідина зберігається в тестикулах, тим більше ймовірність пошкодження ДНК сперматозоїдів.

"Наші дослідження показали, що пари з відносно нормальними насіннєвими параметрами повинні частіше займатися сексом в період овуляції", — заявив глава дослідників доктор Лі.

Отримані дані також спростували міф, що чоловічому організму потрібно від 24 до 36 годин, щоб "заповнити" запаси сперми після еякуляції.

Нагадаємо, австралійські вчені розповіли про сприятливі ефекти сексу на розумові здібності в літньому віці.

Як повідомляв портал "Знай.иа" альтруїзм на ряду зі здоровим харчуванням і заняттями спорту продовжує життя.

Також Знай.иа" писав, що поїлки для собак рясніють загрозливими для життя бактеріями. Експерти вважають, що на рівні небезпеки миски для пиття тотожні собачих екскрементів.