27-річна австралійка працювала в барменшею в місті Бісбен, вона любила поїсти фастфуд і випити алкоголь. Дівчина довгий час вкрай безвідповідально ставилися до свого зовнішнього вигляду. Проте в якийсь момент вона вирішила, що з неї досить. І всього за 8 тижнів змінилася до невпізнаваності.

Дівчина повідомляє, що перестала за собою слідкувати як тільки почала жити окремо від батьків, тому восьмитижнева програма преображення стала для неї справжнім подарунком долі. Дівчина відмовилася від солодощів і фастфуду, і почала займатися спортом по годині в день. В її раціоні з'явилися такі корисні продукти, як натуральний йогурт, каші з вівса і рису, яйця, овочі, ягоди, куряче м'ясо, лосось. Завдяки частим легким перекусам дівчина не залишалася голодною протягом дня.

Вже на шостому тижні програми вона стала помічати явні зміни у своїй фігурі і світогляді.

Австралійка впевнена, що дієта і спорт змінили її сприйняття світу, ставлення до себе і до їжі, допомогли позбутися від харчової залежності і полюбити щоденні тренування.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше повідомлялося, що мешканка Сіднею (Австралія) зуміла перебороти себе, повністю змінивши своє ставлення до харчування. У підсумку вона змогла влізти в сукню своєї мрії і вийти заміж за хлопця своєї мрії.

У 18 років для дівчини були доступні тільки просторі сукні для вагітних, тому що вони були досить еластичні. Вона об'їдалася жирною та солодкою їжею, особливо не піклуючись про свою зовнішній вигляд. Все змінив діагноз - діабет. Медики відзначили, що дівчина може померти через ускладнення, і тоді австралійка вирішила, що пора щось міняти. Вона перепробувала безліч різноманітних дієт і режимів, у підсумку все-таки викинувши одяг для майбутніх мам.

Нагадаємо, 5 правил на шляху до стрункості, які допоможуть схуднути без дієт і тренувань.

Як повідомляв Знай.ua, дівчина скинула 76 кг за рік і розповіла як.

Також Знай.ua писав, мати двох дітей змогла схуднути і стати фітнес-гуру в 42 роки.