Швейцарські кондитери створили рубіновий вид шоколаду.
Як пише The Independent, тепер в світі буде чотири види ласощі: чорний, білий молочний і рубіновий. Кондитер Баррі Каллебаут розповів, що при виготовленні нового виду він використовував рубінові какао-боби.
Ці боби вчені досліджували протягом декількох років.
Вид шоколаду назвали в честь червонуватого відтінку Ruby. Він може стати першим відкриттям після 1930-х років, коли світ побачив білий шоколад.
Важливі зміни у субсидіях на 2025 рік
У платіжках за комунальні послуги з'явився новий рахунок: кому готувати більше грошей
Військовозобов'язаним дали час до 5 лютого: що треба встигнути
Українці не підозрюють про наслідки: які пастки приховує "Національний кешбек"
"Абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, не молочний і не солодкий. Рубіновий шоколад освіжає і має легку вершкову текстуру. Смак такий легкий і фруктовий, ви насправді не розумієте, що їсте шоколад", - говорять творці.
Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вчені рекомендують починати кожен день з торта і тістечок. Про новий цікавому методі зниження ваги заговорили ізраїльські вчені. Вони стверджують, що сніданок треба завершувати чимось солодким.