Стало відомо, що після рясних опадів Оман накрили несподівані повені. Про це повідомляється в матеріалі видання The National.

Повінь в Омані

Так, у середу, 15 січня, в деяких регіонах країни стовпчики термометра опустилася до 0 градусів за Цельсієм. Більш того, в Омані пройшли сильні дощі, які спровокували повені в Султанаті. Згідно з даними метеорологічного бюро країни, на Джабаль-Шамсе, яка є найвищою горою на Аравійському півострові, що розташована на північному сході Оману, температура повітря знизилася до -2 градусів за Цельсієм.

Повінь в Омані

Також дороги Оману заблокували сильні снігопади, через що жителі району біля 3000-метрової гори виявилися відрізаними від світу. Місцеві громадяни сильно переживали, що вони залишаться без їжі в разі збереження негоди. До того ж, багатьом жителям низовинних районів країни довелося покинути свої будинки у зв'язку з ризиком сильного затоплення.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Повінь в Омані

Під водою опинилися багато автодороги, а десятки автомобілів просто змило водою. Саме з цієї самої причини місцева влада закликала водіїв виїжджати з будинку лише в разі крайньої необхідності.

Нагадаємо, що в Оману з'явився новий правитель ним став Хайтам бен Тарік Аль Саїд.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські ЗМІ побували в готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton в Маскаті (Оман). Саме там відпочивав український лідер Володимир Зеленський.

Також "Знай.ua" писав, що поїздка в Оман - далеко не перша "відпустка" Зеленського за пів року його президентства.