Президент України Володимир Зеленський на новорічні та різдвяні свята відправився в 5-зірковий готель на березі Оману.

Оман - держава в Передній Азії, межує з Саудівською Аравією, Об'єднаними Арабськими Еміратами та Єменом. Омивається водами Аравійського моря і Оманської затоки.

Як раніше повідомлялось, Зеленський тихенько полетів з родиною на відпочинок в Оман на новорічно-різдвяні свята і зупинився в розкішному президентському готелі.

Низва

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Місто Низва є одним з найпопулярніших курортів країни. Він розташований в 174 км від Маската і рані був столицею Омана, його головним економічним та торговим центром. Зараз це величезний місто-оазис з пальм, що розкинувся на 8 км. Нізва знаменита своєю старовинною фортецею-фортом.

Нізва

З Маската в Низву щодня відправляється два туристичні автобуси. Час у дорозі — близько 2 годин. Вражаюче культурна спадщина і природні багатства Низви стають все більш бажаним об'єктом для мандрівників з усієї планети.

Салала

Салала — другий за величиною місто Оману. Він вважається столицею південного регіону країни. Тут у туристів є можливість вивчити побут місцевих жителів, побувати на археологічних розкопках південного району країни, кокосових і бананових плантаціях.

Салала

У Салалу найзручніше прибути внутрішнім рейсом. Інший варіант — 12-годинну подорож зі столиці на туристичному автобусі.

Сухар

Сухар — історична батьківщина Синдбада-Мореплавця. Місто розташоване в 230 км від столиці. Коли-то він, також як і Нізва, був столицею країни. Це місце приваблює туристів своєю фортецею, ринками з рукоділлям і приємним кліматом. Щодня з Маската в Сухар відправляються 4 туристичних автобуса. Час у дорозі — близько 2,5 годин.

Нагадаємо, раніше Зеленський з Єрмаком в Омані: з'явилися нові фото та деталі перемовин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Також "Знай.ua" писав, що хакери зламали головні сайти США, роботу Трампа паралізовано: "Ми не припинимо"