Відомо, що на цьому тижні первістку подружжя Сассекських виповнилося 6 місяців. За даними інсайдерів, маленький Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор росте досить спокійною дитиною і дає батькам виспатися. Меган Маркл і принц Гаррі багато встигають з ним, а якщо вірити чуткам, то пара вже почала замислюватися про те, щоб завести другого малюка. Про це повідомляє Spletnik.

Меган Маркл і принц Гаррі

Так, у четвер, 7 листопада, герцог і герцогиня Сассекські зустрілися з сім'ями військових у Віндзорі. Учасники зустрічі заявляють, що принц Гаррі в розмовах виявляв щирий інтерес до життя сімей з двома, а то й більше дітей. За словами учасниці зустрічі, герцог замислюється про поповнення в родині.

"Гаррі дійсно дуже цікавився, як у нас йдуть справи з другими дітьми. Ми спробували переконати його подарувати Арчі брата або сестру", повідомила вона.

Меган Маркл, принц Гаррі і Арчі

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За словами ще однієї учасниці зустрічі вони обговорили і труднощі армійського життя, коли військовим доводиться надовго розлучатися з сім'ями.

"Не можу собі уявити, яке це — так довго нудьгувати дітям, не бачити, як вони ростуть, адже вони змінюються дуже швидко", — процитувала вона герцога.

Нагадаємо, що герцогиня відчула себе самотньою" і "ізольованою" під час вагітності з Арчі, і тепер вирішила не повторювати цей досвід.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі планують відвідати службу "Поле пам'яті" у Вестмінстерському абатстві в четвер разом з герцогинею Корнуольською Каміллою.

Також портал Знай.ua писав, що син принца Гаррі і Меган Маркл - Арчі, росте не по днях, а по годинах. Дитині вже 6 місяців.