Дружина принца Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Хлопчику ще не має й пів року, однак подейкують, що Меган знову вагітна.

Так, видання Life & Style з посиланням на власні джерела у королівській родині, стверджує, що Меган Маркл все-таки вагітна другою дитиною. Раніше фанати запідозрили герцогиню Сассекську в цікавому положенні після того, як під час своєї поїздки в Африку вона одягала убрання, які носила, коли чекала свого первістка Арчі. До того ж і фігура Маркл дозволяла робити подібні припущення. На деяких знімках видно її кругленький живіт.

Деякі все ж вважають таку інформацію чутками й заявляють, що Меган Маркл просто не встигла ще скинути набрану за час першої вагітності вагу. Під час вагітності Арчі дружина принца Гаррі набрала чимало кілограмів, які зараз намагається скинути.

Інші ж стверджують, що Меган та Гаррі дійсно планують другу дитину якомога раніше, посилаючись на вік Макрл. Їй вже 38 років й далі вагітність та пологи можуть бути значно важчими. Кажуть, що Меган вже навіть вагітна й принц Гаррі розплакався, коли про це дізнався.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл

Також повідомляється, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон посварилася з Меган Макрл, яка відома своїм запальним характером. Кейт, як більш досвідчений член королівської сім'ї, вирішила попередити невістку про можливі проблеми й попросила її змінити свою поведінку та усвідомити нарешті, що вона не голлівудська знаменитість, а родичка британської королеви.

Кейт Міддлтон

Кейт нібито нагадала Меган про її недавні промахи — в тому числі про скандал з приватними літаками, а також про співпрацю з голлівудським PR-агентством, якому Маркл заявила, що хоче "порвати інтернет". Маркл у свою чергу відповідала агресивно.

Нагадаємо, що батько Меган Маркл пояснив, навіщо віддав пресі лист від доньки: "Я змушений захищати себе".

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, на кого насправді схожий син принца Гаррі і Меган Маркл