Меган Маркл взяла участь у The Luminary Bakery, який є благодійним проектом у Лондоні, що допомагає жінкам, які стали жертвами сексуальної торгівлі, насильства, які потрапили до в'язниці або мають труднощі з працевлаштуванням.

Під час спілкування з жінками у пекарні, герцогиня Сассекська зізналася у своїх "надіях, страхах та невпевненості". Меган Маркл багато говорила про "культуру миттєвого задоволення".

Меган Маркл підтримала жінок, які стали жертвами насилля

38-річна герцогиня наголосила, що люди не повинні зациклюватися на бажанні "вирішити все негайно", потрібно дати собі час на оздоровлення. Під час спілкування з жінкою на ім'я Таня, яка зазнала насилля з боку свого чоловіка, Меган Маркл втішила її словами:

"Але ми не механічні предмети, які потрібно виправити. Ви поранена жива істота, яку потрібно зцілити, а це потребує часу" Меган Маркл

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Меган Маркл підтримала жінок, які потерпали від насилля

Після візиту до нової пекарні Luminary Bakery у Камдені Меган опублікувала в Instagram відео з волонтерами та процес прикрашання тортів. Герцогиня подякувала власникам пекарні за те, що вони прийняли знедолених жінок і надали їм можливість провести корисно час та оздоровитися. Меган Маркл також зазначила, що всі жінки мають "глибокий зв'язок" та "спільне розуміння".

"Наші життя можуть бути різними, наше походження і наш досвід різноманітні. Але я вважаю, що в ці моменти зв'язку стає зрозуміло, що наші надії, наші страхи, наша невпевненість — це речі, які змушують нас єднатися ... ну, вони дуже однакові. І в цьому є затишок". Меган Маркл

Раніше Меган Маркл отримала підтримку від депутата з питань праці в Галіфаксі в Західному Йоркширі, Холлі Лінч. Депутатка разом із 71 жінками-політиками підписала лист, щоб проявити підтримку Меган через негативне висвітлення її особистого життя британськими таблоїдами.

Меган Маркл захопилася прикрашанням торта

Меган Маркл поділилася фото із пекарні

Меган Маркл поділилася фото із пекарні

Пекарня The Luminary Bakery

Меган Маркл у The Luminary Bakery

Меган Маркл у The Luminary Bakery

Меган Маркл у The Luminary Bakery

Нагадаємо, раніше принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на радикальні дії проти популярних британських таблоїдів

Як повідомляв портал "Знай.ua", члени британського парламенту написали лист в підтримку Меган Маркл

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, чи відбудеться спільний вихід герцогів Сассекських та Кембриджських