Як відомо, лише в травні 2019 року в сім'ї принца Гаррі і Меган Маркл народився син Арчі. Потім герцогиня Сассекская повернулася до своїх обов'язків і після пологів з'явилася на публіці. На даний момент графік Меган досить насичений — вона встигає і з улюбленим сином час проводити, і на всіх заходах побувати.

Так, в мережі побачили, що після пологів молода мама ще не повністю відновила форму, і в деяких її нарядах осінь видно складочки в зоні живота. Однак, принц Гаррі все одно вважає, що його кохана дружина прекрасна.

Нещодавно королівська пара відвідала церемонію WellChild. Там вони поспілкувалися з 10-річною Еммі і її мамою Євою, які і повідомили, як герцог зробив комплімент своїй дружині.

"Вони були дуже милі. Я сказала герцогині, що вона виглядає просто приголомшливо після народження дитини. Тут Гаррі подивився на неї і сказав: "Ось бачиш! Я ж тобі казав!". Вони здавалися дуже простими", — поділилися Єва і Емма.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, що британський телеканал ITV опублікував трейлер документального фільму "Гаррі і Меган: Африканське подорож".

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Сассекская Меган Маркл ледь не розплакалася, коли у неї запитали про негатив з боку преси, з якими вона безпосередньо стикається останнім часом.

Також портал Знай.ua писав, що принц Гаррі зробив емоційну заяву на церемонії нагородження WellChild, згадавши момент, коли він дізнався, що Меган Маркл вагітна, і вони обидва думали про те, яке це стати батьками в один прекрасний день.