Батько герцогині Сассекської Томас Маркл знову опинився у центрі скандалу. Щоправда цього разу він не стосується королівської родини.

Батько Меган Маркл отримує погрози від колишнього чоловіка своєю нової пасії Лори Сандовал. Томас вирішив допомогти їй переїхати в інший будинок після розлучення з чоловіком. Однак такий вчинок батька Меган викликав у Хосе Сандовал напад гніву, і він почав тероризувати Томаса, заявляючи, що готовий вбити його і свою колишню дружину Лору.

Ревнивець встиг до цього моменту проколоти кілька шин в автомобілі Маркла, після чого озвучив свої прямі погрози.

Томас Маркл не перестає піаритись за рахунок королівської родини і постійно отруює життя своєї доньки, дружини принца Гаррі Меган все новими і новими скандалами. Меган не розмовляє з ним уже кілька місяців після низки скандальних інтерв'ю.

Британські ЗМІ повідомляли, що Меган Маркл висунула батькові ультиматум. Вона готова його пробачити за однієї умови: той перестане спілкуватися з пресою і почне шанобливо ставиться до неї і членів королівської сім'ї.
Але нові обставини заставили Томаса Маркла знову здійняти галас у пресі, сподіваючись, що це допоможе врятувати його і Лору Сандовал. При цьому Томас зазначає, що не так турбується за своє життя, як переживає за своюпасію.

Поліція отримала свідчення від Томаса Маркла і вжила заходів, щоб убезпечити не лише його від нападів ревнивого суперника, але й Лору з донькою.

Меган і принц Гаррі наразі не прокоментували цей факт.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще


Нагадаємо, Томас Маркл дав чергове скандальне інтерв'ю в якому порівняв королівську сім'ю з сектою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл знайшла спосіб закрити рот рідному батьку.

Також "Знай.ua" писав, що батько Меган Маркл наживається на її одруженні – він із задоволенням роздає інтерв'ю різним таблоїдам та отримує за це гроші.