Стало відомо, що президент Білорусії почав підозріло ставитися до свого оточення. Експерт вважає, що Олександр Лукашенко боїться повторити долю колишнього лідера Киргизії Алмазбека Атамбаєва. Глава білоруської держави уважно стежить за долею екс-президента Киргизії Алмазбека Атамбаєва. Про це пише ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Так, політика звинувачують у скоєнні 12 тяжких злочинів, серед них – вбивство, організація масових заворушень і захоплення заручників. Операція по затриманню була схвалена чинним главою країни Сооронбаем Жээнбековым.

Таким чином, головною проблемою для Олександра Лукашенка на даний момент є вибір гідного наступника, який в майбутньому допоможе йому вберегтися від кримінального переслідування.

"Якийсь час тому оглядачі припускали, що глава держави стане готувати до публічної політичної кар'єри старшого сина Віктора, просунувши в губернатори або віце-прем'єри. Але цього не сталося", – зазначив політичний оглядач Олександр Класковський.

До того ж, він вважає, що президент Білорусії хоче продовжити свою владу на максимально можливий термін і для цього перебудовує всю політичну систему.

"І на цей наркотик людина, правляча Білоруссю вже чверть століття, схоже, підсіла капітально", – продовжив свою думку публіцист.

Нагадаємо, що Лукашенко ополчився проти Шухевича і УПА.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко вирішив прискорити здачу Білорусі сусідові-окупантові Росії.

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Лукашенко звернув увагу на ситуацію з падежем худоби в країні.