У Twitter з'явилися фотографії змужнілого 14-річного сина президента Білорусії Олександра Лукашенка - Миколи, які спантеличили користувачів мережі.

Сини президента Білорусі взяли участь у заходах, приурочених до святкування Дня Перемоги. Вранці 9 травня Віктор, Дмитро і Микола Лукашенки поклали квіти до Вічного вогню в центрі Мінська. Їхні фото з'явилися в мережі.

Білоруси відзначили, що на кадрах, зроблених під час параду, наймолодший син Лукашенка, 14-річний Микола, який якось раптово виріс, став вищим за свого батька. А якщо врахувати, що зріст президента Білорусії 188 сантиметрів, то можна зрозуміти подив користувачів мережі.

На кількох кадрах фотограф зазняв усіх трьох синів Лукашенка. Як видно, наймолодший обігнав своїх старших братів зростом, але поки що не за параметрами.

"Бройлери Лукашенка", - дотепно зазначили в мережі.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Білоруси залишила купу відгуків під фотографіями, в яких вони висловлюють припущення, що сини Лукашенка їдять якийсь "секретний" сорт бульби і непокояться, що їм не під силу їх прогодувати.

Нагадаємо, Лукашенко повстав проти Путіна.
Білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що
Російська Федерація закрила свій ринок для білоруських товарів. Такими рішеннями вона фактично вводить санкції проти старих сусідів, вважає Лукашенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЗМІ повідомили про серйозні проблеми Лукашенко зі здоров'ям.

Також Знай.ua писав, Лукашенко підтримав Зеленського на виборах президента України