Молодший брат герцогині Кембриджської Джеймс Міддлтон показав у профілі в Instagram свою прекрасну кохану. Про це передає Clutch.

31-річний Джеймс Міддлтон, брат Кейт Міддлтон, живе спокійним життям, далеким від королівського блиску. Родич герцогині займається підприємництвом і живе на фермі поруч з шотландським озером Лох-Несс. У Міддлтона вісім собак, кури, кролики та бджоли, фото яких він активно публікує у своєму профілі в Instagram. Однак, нещодавно милих тварин повністю затьмарила якась красуня.

Так, у вівторок, 7 травня, Джеймс опублікував світлину із загадковою незнайомкою. Як здогадалися шанувальники, на знімку дівчина Міддлтона на ім'я Ализе Тевене. Пара знаходиться у стосунках з осені 2018 року.

"Sail away with me (Відпливи зі мною — прим. ред.)", — підписав під знімок підприємець.

Варто відзначити, що молоді люди на фото виглядають дуже щасливими і, схоже, відмінно проводять час разом.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Раніше повідомлялося, що у понеділок, 6 травня, народився син Меган Маркл і принца Гаррі. Герцогиня порушила традицію королівської сім'ї і вперше показала сина всьому світу не на порозі пологового будинку, а у Віндзорському замку.

Про це зазначають ЗМІ.

Варто відзначити, що починаючи з перших хвилин появи королівської пари на публіці усю увагу забрала собі Меган Маркл, яка всього через два дні після пологів вийшла на високих підборах. Крім того, Маркл одягла білу сукню без рукавів, яка прикрашена гудзиками і кишенями. Пояс на зав'язках підкреслював ще трохи круглий живіт екс-актрорки.

Нагадаємо, новонародженому восьмому правнуку королеви Великобританії Єлизавети II дали ім'я.

Раніше Знай.uа повідомляв, нова стилістка Кейт Міддлтон змінила її до невпізнання.

Також Знай.uа писав, принц Чарльз прокоментував народження дитини принца Гаррі і Меган Маркл.