Британські авторитетні ЗМІ повідомили про фінансові проблеми батьків Кейт Міддлтон. Видання, посилаючись на джерела, близькі до королівської родини, пішуть, що бізнес Майкла і Керол Міддлтон близький до краху.

Батьки герцогині Кембриджської займаються оформленням дитячих свят, створюють яскраві костюми і прикраси. Однак останнім часом їхня компанія почала здавати свої позиції на британському ринку після того, як протягом цілих 20 років входила в список лідерів своєї сфери.

Майкл і Керол Міддлтон

Як стверджує інсайдер, добре обізнаний зі станом справ в королівській родині, сьогодні сім'я герцогині Кембриджської переживає непрості часи. Бізнес її батьків, який приносив їм не менше півтора мільйонів прибутку в рік, близький до краху.

Тато і мама герцогині дуже переживають через своїх проблеми, і Кейт боїться, щоб це не позначилося на їхньому здоров'ї.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Чутки про те, що компанія Міддлтонів Party Pirces, яка виробляє і реалізовує через Мережу різні товари для організації дитячих вечірок, зазнає серйозних труднощів, почали поширюватися ще перед Різдвом. Саме тоді Керол і Майкл звільнили своїх перших кількох співробітників, попередивши інших, що їх може очікувати та ж доля.

А нещодавно Батьки Кейт провели нові звільнення, скоротивши число співробітників своєї фірми вдвічі. Втім, Керол Міддлтон намагається не втрачати надій і відмовляється визнати свою поразку. Як повідомив інсайдер, вона наразі і не думає згортати справи і вже заявила, що підшукує нових інвесторів.

У той же час, принц Вільям заявив про свою готовність підтримати тестя і тещу.

Кейт Міддлтон з мамою і сестрою

За оцінками експертів, повне банкрутство Міддлтонам навряд чи загрожує, адже їхній стан в минулому році оцінювався в 50 мільйонів доларів. Однак, якщо бізнес, заснований Керол Міддлтон ще в 1987 році, буде закритий, їм доведеться забути про розкішне життя, яке включало зі всім іншим і відпочинок на нечувано дорогому курорті на острові Мюстік, та змінити його на більш скромне існування.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зізналася, що хоче четверту дитину

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон посварилася з "колишньої" принца Вільяма.

Знай. ua писав про те, що вдалося дізнатися про довгоочікувану дитину Меган Маркл і принца Гаррі.