Сьогодні принца Вільям і його дружину Кейт обожнюють і не лише їхні піддані. Ця пара є символом вистражданого кохання, що увінчалося міцною сім'єю. І як кажуть біографи монаршої родини, Кейт вдалося приборкати норовливого Вільяма, в неї велике майбутнє, як в дружини, так і в герцогині.
Поява Кейт відродила любов народу до королівської сім'ї. Колишні титули Діани "королева сердець" і "народна принцеса" тепер у кишені Кейт. Сьогодні її стилем, красою й манерами захоплюється весь світ.
Кейт Міддлтон познайомилась з майбутнім чоловіком під час навчання в університеті.Принц Вільям вперше звернув увагу на Кейт, коли побачив її в абсурдному вбранні під час студентського показу мод. Того вечора 2002 року вони сиділи за одним столиком і, як запевняють свідки, Вільям не соромився розпускати руки. Кейт розуміла - так швидко вона не здасться, тому треба бути міцним горішком. Тим паче, можливість стати дівчиною серцеїда герцога Кембриджського упустить хіба що божевільна.
Невдовзі вони почали зустрічатись, але герцог на той час навіть не замислювався над серйозними стосунками. Кейт довелось чекати цілих 9 років на пропозицію руки та серця.
9 січня герцогиня кембриджська Кейт Міддлтон відсвяткувала свій 37-ий день народження. З цієї нагоди ми підготували для вас добірку із цікавих фактів з життя герцогині, про які ви не знали.

1. Кейт Міддлтон народилася у родині авіадиспетчера і стюардеси британских авіаліній Майкла і Керол Міддлтонів. Кейт має молодшу сестру Піппу, яка нещодавно стала мамою, і брата Джеймса.

2. У дитинстві в Кейт було прізвисько «Пищалка» (Squeak). У їхньому домі жили дві морські свинки, яких назвали Піпп (на честь сестри герцогині) й Сквік (як прізвисько Кейт).

3. Насправді Кейт Міддлтон та принц Вільям - давні родичі. У Міддлтонів та Віндзорів є спільний родич - король Едуард III.

4. Кейт Міддлтон познайомилась з майбутнім чоловіком під час навчання в університеті. Стверджується, що під час модного показу, в якому брала участь майбутня герцогиня, принц у неї закохався. Цікаво, що Кейт старша за Вільяма на 6 місяців.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

5. У 2007-му році пара розійшлась. Джерела стверджують, що на їх розлуці наполіг принц Чарльз, проте згодом закохані вирішили відновити стосунки.

6. Кейт чекала на пропозицію руки та серця довгих 9 років. За це преса навіть дала їй прізвисько «Кейті, що чекає» (Waity Katie). Однак пропозиція була дуже красивою - Вільям подарував коханій обручку із сапфіром й діамантами своєї мами, принцеси Діани.

7. Кейт Міддлтон вийшла заміж за принца Вільяма у 29 років. Весілля відбулося 29 квітня 2011 року в Вестмінстерському абатстві в Лондоні.

8. Кейт Міддлтон не називають принцесою, тому що вона не є особою королівської крові. Якщо королева Єлизавета ІІ передасть онуку, а не сину, престол, Кейт називатимуть "Її Величність королева-консорт Кетрін VI".

9. Кейт Міддлтон обожнює готувати і часто робить це самостійно. Крім того, герцогиня сама ходить за покупками й відвідує кулінарні курси. Кейт відмовилась від послуг няні і сама водить дітей до школи. Герцогиню справді можна назвати економною - вона часто обирає одяг демократичних брендів й одягає їх по декілька разів.

10. Королівська іменинниця обожнює спорт - теніс, хокей, лижні перегони. Під час навчання в коледжі Кейт стала капітаном жіночої команди з хокею. Згодом серед її хобі опинився дайвінг. На додаток, герцогиня полюбляє фотографувати й малювати.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон приховує свою вагітність через Меган Маркл, але її видав одяг.

Як повідомляв портал Знай.ua, існує 5 правил, які ніколи не ігнорує герцогиня Кембриджська.
Як повідомляв портал Знай.ua експерт пояснила, чому Меган і Кейт стали враЗнай.иаЗнай.іа писав, герцогиня Кембриджська в черговий раз вразила своїх шанувальників елегантним зовнішнім виглядом. Нова сукня Кейт Мідлтон "засвітила" під час спільного виходу з чоловіком принцом Вільямом.