Двоє людей, які знаходилися на борту старовинного літака, загинули в результаті авіакатастрофи вмісті Фредеріксбург, штат Вірджинія.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що винищувач North American Aviation P-51 Mustang часів Другої світової війни під час масштабного авіашоу впав на автостоянку. Відзначається, що на момент аварії у кабіні літака перебувало двоє людей.

Крім того за словами представників Національного музею Тихоокеанської війни, один з загиблих був ветераном.

P-51D є американським далекобійним одномісним винищувачем і винищувачем-бомбардувальником, що використовувалися американськими військовими під час Другої світової і Корейської воєн.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що американський винищувач ВМС США F/A 18 зазнав краху поблизу берегів Японії і впав у Філіппінське море. У повідомленні йдеться, що через технічні причини винищувач ВМС США F / A 18 зазнав аварії і впав в Філіппінське море.

Аварія сталася в районі японського острова Кіта-Дайто в префектурі Окінава.

Літак, що злетів з авіаносця "Рональд Рейган", здійснював тренувальний політ, коли сталася аварія. До катастрофи привели технічні неполадки на борту, їх характер поки що не уточнюється.

Катастрофа обійшлася без людських жертв. Двоє пілотів встигли катапультуватися і були врятовані. Зараз вони знаходяться в задовільному стані, передають медики.

Крім того варто відзначити, що в Єгипті розповіли, що причиною краху російського винищувача Міг-29М стали неполадки в системі управління літаком.

Також в повідомленні говориться, що пілотові вдалося врятуватися після катапультування.

"Винищувач зазнав аварії під час проведення тренувального польоту з причини технічної несправності в системі його управління. Пілот після катапультування врятувався".

Нагадаємо, у Єгипті розбився російський винищувач.

Як повідомляв "Знай.ua", Матіос назвав причину катастрофи Су-27.

Також "Знай.ua" писав, що названо ім'я американського пілота, який загинув при катастрофі Су-27.

Аварія винищувача Су-27 на Вінниччині: загинули два пілота