Стало відомо, що ірландська авіакомпанія Ryanair змінила терміни запуску раніше оголошеного рейсу Київ-Мадрид. Так, лоукостер змістив запуск майже на місяць - з 27 жовтня на 3 число. Про це пише avianews.

Спочатку польоти будуть здійснюватися не дуже часто – тільки три рази на тиждень (по вівторках, четвергах і суботах). Рейси з заявленою спочатку частотою чотири рази на тиждень почнуть виконуватися з 27 жовтня. Одночасно з цим зміняться і дні польотів на понеділок, середу, п'ятницю та неділю.

Варто відзначити, що Ryanair у цьому році планує відкрити сім нових маршрутів в Україні. Крім того, з 27 жовтня лоукостер планує відкрити другий напрямок з Харкова – у Вільнюс (Литва). Польоти будуть виконуватися по неділях і середах.

Раніше ми писали про те, що відомий лоукостер SkyUp Airlines починає авіаперевезення в Україну з трьома новими маршрутами.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Рейс Київ - Єреван стартує 17 травня 2019 року по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1829 грн. Київ - Бургас відкритий з 31 травня по 2-3 рази на тиждень. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1325 грн.

Нагадаємо, що в "Міжнародних авіалініях України" підтвердили інформацію про те, що після авіакатастрофи Boeing 737 Max 8 в Ефіопії, вони планують придбати ці літаки. Однак при цьому в авіакомпанії додали, що їх допустять до польотів лише після перевірки для підтвердження того, що судна відповідають усім вимогам безпеки.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) змінює правила пасажирських перевезень. Відтепер пасажири будуть платити за зміну місць у салоні літака під час онлайн-реєстрації. Розмір збору залежить від напрямку і розташування крісла в салоні літака.

Також портал Знай.uа писав, що популярний лоукост авіаперевізник Wizz Air оголосив про відкриття нового рейсу з Києва в Лейпциг (Німеччина). Рейси по новому маршруту почнуть виконувати з 5 липня. Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень – щопонеділка та щоп'ятниці.