Не найкращі новини прийшли для мандрівників з галузі авіації. Так, деякі авіаперевізники перестають бути «лоукостерами» у повному розумінні цього слова.

Перевезення багажу скоро буде коштувати більше, ніж сам переліт, зокрема, - у компаній Ryanair і Wizzair, повідомляє avianews.com.

Якщо раніше перевезення невеликої сумки в багажному відсіку на рейсах Ryanair коштувало 8 євро при оформленні під час покупки авіаквитка і 10 євро в наступні рази, то зараз цей збір становить 10 і 12 євро відповідно.

Мінімальний багажний збір в Wizz Air збільшено з 7 до 9 євро. Тепер перевезення валізи до 10 кг в якості багажу коштує від 9 до 24 євро в низький сезон і від 12 до 27 євро у високий сезон.

Також обидва лоукостера змінили діапазон цін на оплату пріоритетної посадки, яка дозволяє брати в салон літака два предмети ручної поклажі.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ryanair дана послуга тепер коштує від 10 до 12 євро (раніше було 8-10 євро), у той час як на рейсах Wizz Air збір за пріоритетну посадку становить від 5 до 17 євро (було 5-15 євро).

Нагадаємо, раніше ми писали про бюджетних подорожі. Як і де дістати квитки по Європі від 9.9 євро.

Іспанська авіакомпанія Vueling анонсувала розпродаж. Очікувалося, що 88 тисяч квитків будуть продані за низькою вартістю – від 16.9 євро. Але в системі бронювання лоукосту можна знайти ще більш дешеві квитки – від 9.9 євро.

Vueling – іспанська бюджетна авіакомпанія, яка є другим за величиною перевізником країни. Вона була створена в 2004 році. Зараз лоукостер здійснює польоти в 38 країн Європи, Африки та Азії. Основний аеропорт розташований в Барселоні – аеродром Ель-Прат. Повітряний флот Vueling складається з 102 літаків Airbus різних модифікацій. Компанія здійснює регулярні рейси з Києва до Барселони, а також сезонні рейси в Рим.

Найдешевші квитки доступні на перельоти по Іспанії, а також на подорожі з Іспанії в Європу і назад. Наприклад, рейс з Кракова в Барселону туди-назад коштує 34 євро, квитки на маршрутку Ібіца – Валенсія продаються по 9.9 євро, а з Києва до Барселони можна долетіти від 84 євро.

Портал "Знай.uа" вже писав про запальних карнавалах, кінофестивалях та інших яскравих подіях, які будуть проходити в лютому в Німеччині, Італії і Франції

А також про подорож в Болгарію і про те, чим можна зайнятися в маленькому і затишному містечку Мелник

Нагадаємо: куди поїхати на День святого Валентина зі своєю другою половинкою. Середньовічні замки, тунель кохання та інші романтичні місця, які відмінно підходять для визнання в трепетних почуттях.

Дивіться: інспекція авіакомпанії WizzAir