День святого Валентина – відмінний привід для незабутньої подорожі. Це найкращий час, щоб відвідати найромантичніші куточки планети. Вам навіть не доведеться висловлювати свої почуття – поїздка все зробить за вас.

Ми приготували для вас список цікавих місць, які обов'язково варто відвідати саме на День закоханих.

Париж

Звичайно ж, це місто не міг не потрапити в список. Він зачаровує мандрівників загадковістю і елегантністю. Його атмосфера нагадує перше трепетне і хвилююче побачення. Обов'язково сходіть на прогулянку на легендарному паризькому кораблику Бато Муш по Сені і, звичайно ж, помилуйтеся знаменитою Ейфелевею вежею.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Амстердам

Це місто підготувало для вас оригінальний сценарій романтичного побачення, який неодмінно здивує вашу половинку. Купіть барвистий букет тюльпанів. Прогуляйтеся по району 9 вуличок, загляньте в маленьку милу кондитерську і насолодитеся прекрасними видами. Рушайте на прогулянку на катері по каналах і зустріньте замовлення на відомій оглядовому майданчику A’DAM Lookout.

Венеція

Це одне з найромантичніших міст планети. Ви обов'язково повинні прогулятися по мосту Зітхань, тримаючи за руку вашу другу половинку. Дослідіть канали Венеції та її атмосферні вулички, з яким гуляв легендарний Казанова.

Барселона

Якщо ви жадаєте пригод, вам обов'язково варто відвідати цей колоритний іспанське місто. Краще уникати популярних туристичних місць (наприклад, вулицю Рамбла), якщо не хочете наткнутися на скупчення мандрівників. Чудовим варіантом для романтичного побачення стане прогулянка на повітряній кулі над містом. У вартість польоту, до речі, входить і пікнік.

Бангкок

Екзотичне місто славиться не тільки туристичними місцями. Відкрийте для себе місто з нової сторони разом з коханою людиною. Завітайте на романтичну прогулянку по каналу міста, повечеряйте на 83-му поверсі знаменитої голови Baiyoke Sky. А з настанням темряви загляньте на Сій Ковбой – атмосферну вулицю неонових ліхтарів.

"Знай.uа" вже писав про те, куди поїхати на День святого Валентина в Україні

Читайте також: цікаві і маловідомі місця Сан-Франциско

Нагадаємо: 5 порад для тих, хто вперше відправляється на Кіпр