Лютий - не привід сумувати і сидіти вдома. В цьому місяці в Європі проходять приголомшливі заходи, які ви обов'язково повинні відвідати.

Германия

В цій країні пройдуть відразу 3 цікавих події: Карнавал самби в Бремені, Міжнародний кінофестиваль Берлінале, Народно-християнські карнавали Фастнахт в південно-західній Німеччині (Ліхтенштейн, Форарльберг).

Карнавал самби в Бремені, 22 лютого

У цьому році захід пройде під слоганом "Laune of nature" або "Гасло природи". Вулицями міста пройдуть міфічні створення і химери під запальну бразильську музику. Актори в барвистих, блискучих і чарівних костюмах будуть танцювати серед чарівних світлячків і коралових рифів в підводному світі і царстві приголомшливих рослин.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Міжнародний кінофестиваль Берлінале, Берлін, 7-17 лютого

У цьому році пройде 69-й щорічний міжнародний фестиваль. Головою журі виступить Жульет Бінош, яка здобула популярність завдяки фільмам "Три кольори: синій" і "Нестерпна легкість буття". На Берлінале покажуть прогресивні кінострічки з усього світу. В рамках програми Berlinale Talent Campus світу відкриються нові таланти.

Карнавали Fastnatch, 28 лютого

Народно-християнські карнавали проходять перед Великим постом в південно-західній частині країни, Форральберге та Ліхтенштейні. Всі міста перетворюються в чарівну казку. Міфічні істоти оживають і пускаються в танок по вулицях. Учасники карнавалу надягають різнобарвні костюми і різні химерні маски з картону, глини і тканини, які передаються з покоління в покоління.

Франція

Карнавал в Ніцці, 17 лютого

Carnaval se Nice – один із наймасштабніших і найдавніших у світі. Багато гостей вперше бачать таку кількість живих квітів в одному місці. Вулицями пройдуть справжні величні оранжереї і різні платформи, прикрашені тисячами квітів і зелені. Чарівність пелюсток чудово змінюються химерними образами духів. Чарівні герої міфів і казок з'являться в обіймах світла, диму і музики. Все це чудово доповнять феєрверки, концерти, ляльки з пап'є-маше і безліч оригінальних масок.

Італія

Венеціанський карнавал, 16 лютого

З 16 лютого по 5 березня Венеція перетворюється на справжню казку. Гостей міста очікують сонце, сотні усмішок і вино, а також безліч творчих зустрічей, конкурсів та смачна італійська кухня. На вулицях можна зустріти чаклунів і чародіїв у чарівних масках, чудових героїв, які ви ніколи раніше не зустрічали і підморгують модників у строкатому вбранні. У місті пройде карнавальний парад і театральні вистави. По головному каналу міста видовищно пропливуть прикрашені гондоли.

"Знай.uа" вже писав про винні забіги Європи

А також про те, що подарувати мандрівникові

Нагадаємо: 6 способів заощадити на житлі в подорожі