Найбільший автобусний перевізник Європи Flixbus потішив мандрівників приголомшливою новиною. Він розпродує квитки на весняні поїздки по європейським країнам від 0.99 злотих. А це всього лише 7 гривень або 0.23 євро. Так, у це складно повірити, але це дійсно правда!

Доступно безліч варіантів всередині Польщі і між різними містами Європи. Дуже зручно, що є рейси з Перемишля, Любліна та Жешува, які знаходяться неподалік від кордону з Україною. Серед європейських міст теж є привабливі варіанти – Амстердам, Будапешт, Прага, Відень, Братислава, Дьєр, Брно, Тренчин і Ліберець.

FlixBus – німецька транспортна компанія, яка була заснована у Мюнхені в 2013 році. Вона спеціалізується на автобусних перевезеннях. Станом на 2017 рік, вона здійснює рейси в 27 країнах Європи з 27 напрямами. FlixBus здійснює перевезення і з українських міст (Київ, Львів, Ужгород, Житомир та Рівне). Зовсім недавно вона викупила польську автобусну компанію PolskiBus. Також був створений залізничний перевізник FlixTrain, який запустив рейси з Німеччини.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Приклади напрямків з розпродажу:

Краків – Будапешт;

Краків – Прага;

Вроцлав – Берлін;

Вроцлав – Дрезден;

Катовіце – Відень;

Катовіце – Брно;

Люблін – Краків;

Сопот – Варшава;

Радом – Варшава;

Ряшів – Варшава;

Ряшів – Краків.

Зверніть увагу на те, що акційні квитки можна придбати лише в мобільному додатку Flixbus (його можна завантажити на сайті). Знижка поширюється на рейси з 18 лютого по 10 квітня 2019 року. Для покупки квитків по спеціальній вартості необхідно встановити польський злотий як основну валюту. Інакше ціни будуть стартувати від 1 євро. Акційних квитків обмежена кількість – по 1 штуці на 1 рейс. Але якщо не зволікати з покупкою, ви можете стати справжнім щасливчиком. Це зробить вашу подорож по Європі практично безкоштовним.

"Знай.uа" вже писав про те, де шукати дешеві квитки на автобус по Європі

А також про те, як зробити тривалу подорож на автобусі комфортною

Нагадаємо: як знайти найдешевші рейси на сайтах лоукостерів