Один з найпростіших, бюджетних, вигідних і комфортних способів пересування по Європі – поїздки на автобусі. Мова йде не тільки про рейсах усередині країни, але і між різними містами різних країн.

Перевізники дуже часто пропонують квитки за відмінною ціною і влаштовують шокуючі розпродажі. Завдяки цьому, наприклад, з Австрії в Словаччину можна доїхати на комфортабельному автобусі з персональним екраном для перегляду фільмів, напоями та wi-fi всього за кілька євро.

Шукати дешеві квитки на автобус можна через посередників. Найбільш популярним сервісом є GoEuro. Якщо ж ви не прив'язані до дати і хочете знайти приголомшливі знижки, краще шукати на офіційних сайтах компаній.

До найпопулярнішим відносяться:

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Flixbus – основний автобусний гігант в Європі за останні кілька років. Тут дуже часто можна знайти квитки по 5 євро. Компанія здійснює перевезення по всій Європі, а віднедавна – і з України. Тут представлено безліч маршрутів і з рейсів з різним часом відправлення в один день, що дуже зручно.

Polskibus – раніше тут можна було купити квитки на автобус з Польщі за шокуючою вартості – від 1 злотого і дуже дешеві квитки по країнах ЄС. Зовсім недавно компанію викупив Flixbus, про який згадувалося вище. Після цього ціни зросли, але не істотно.

Eurolines – вважається конкурентом Flixbus по всій Європі. Теж здійснює різні рейси по країнам та містам ЄС.

Alsa – перевізник за Португалії та Іспанії. Здійснює також рейси між цими країнами. Неймовірно зручно добиратися на південь Португалії (до прикладу. Eurolines і Flixbus не здійснюють рейси в цю частину країни).

RegioJet – Австрія, Чехія, Словаччина. Квитки на автобус по цим трьом країнам варто шукати саме тут. Компанія дуже часто пропонує купити квитки за неймовірно низький вартості – від 1 євро. Рейси відбуваються практично щодня. І автобуси неймовірно комфортабельні та сучасні.

Ouibus – французький перевізник, який здійснює рейси по Франції, Іспанії, Італії, Нідерландах і Бельгії. На сайті представлені квитки від 5 євро, що досить бюджетно.

Busfor – український сервіс, на сайті зібрані всі варіанти від перевізників, які здійснюють поїздки по Україні та в Європу. Компанія часто влаштовує розпродаж. Приміром, раніше кожен четвер можна було придбати квиток всього за 50 гривень. Будьте готові до того, що в автобусах не завжди присутні wi-fi, особисті монітори та кондиціонери.

Ecolines – компанія здійснює безліч рейсів по центральній Європі та Прибалтиці. Не всі автобуси перевізника супер-комфортні, але завдяки перевізнику зручно добиратися з Києва та інших міст України в Європу.

"Знай.ua" вже писав про те, де шукати житло в подорож

А також про те, як знайти найдешевші квитки на сайтах лоукостерів

Нагадаємо: авіаквитки з Відня в Норвегію, Польщу, Іспанію та інші країни за 1 євро