Чорна п'ятниця у самому розпалі! Це чудова можливість придбати за відмінною знижку не тільки одяг, взуття, косметика, меблі, аксесуари, але і авіаквитки. Чому б не спланувати наступну подорож прямо зараз?

Авіакомпанії пропонують різні варіанти з Києва, Варшави та Вільнюса та інших міст в різні куточки планети. З покупкою не варто зволікати – все розбирають дуже швидко.

Чорна п'ятниця: знижки на квитки на літак

Ryanair

П'ятниця – п'ятий день розпродажу тижня знижок Cyber Week. Сьогодні авіакомпанія розпродає мільйон квитків зі знижкою 25 відсотків. Акція триватиме один день. На сайті доступні квитки з України від 5 євро.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Wizz Air

Ця компанія відрізняється від інших. Вона вирішила провести рожеву п'ятницю під гаслом: "рожевий – це новий чорний". Знижка традиційна: -20 відсотків на всі маршрути і рейси. Пропозиція діє до півночі. Найдешевший варіант з України – 8 євро в одну сторону. Є цікаві напрямки з Польщі та Литви (Париж, Тель-Авів, Мілан).

SkyUp

Лоукостер, який нещодавно вийшов на український ринок, теж радує клієнтів. Він продає авіаквитки зі знижками від 20 відсотків (на внутрішні) і до 40 відсотків (міжнародні) рейси. А це означає, що в різні країни можна долетіти практично вдвічі дешевше!

МАУ: чорна п'ятниця авіаквитки

Національна авіакомпанія України теж порадує знижками. В чорну п'ятницю він відзначає день народження. З 23 по 25 листопада ви зможете придбати квитки зі знижкою до 50 відсотків практично на всі рейси з 15 січня по 15 квітня.

Norwegian

Відомий норвезький лоукостер продає авіаквитки із США в Європу і назад зі знижками до 30 відсотків. Акція триватиме до 26 листопада включно. Вона діє для перельотів з 3 грудня 2018 року по 31 березня 2019 року (крім періоду з 17 грудня по 6 січня). Доступні цікаві варіанти з Парижа та Амстердама в Нью-Йорк. З Києва в Софію, Батумі, Барселону, Тбілісі, Ріміні, Ларнака, Катання можна долетіти від 1388 гривень в одну сторону.

Зверніть увагу на те, що інші авіакомпанії теж влаштовують знижки. Це LOT, Volotea, Laudamotion, EasyJet, Turkish Airlines, Ernest, Pegasus Airlines, Air Malta, Qatar Airways, Vueling та інші. Ви можете з легкістю придбати квитки. Чорна п'ятниця – відмінна можливість істотно заощадити на подорожі.

Раніше "Знай.uа" писав про те, які європейські міста варто відвідати в грудні

Читайте також: лайфхаки для подорожі до Італії

Нагадаємо: перелік ігор зі знижками від Steam