Навряд в подорожі хтось хоче потрапити в невдале положення і залишитися без грошей. Крім того, не хочеться постійно триматися за сумку, озираючись і боячись того, що вас пограбують.

Існує 8 незвичайних способів заховати гроші, завдяки яким ви зможете розслабитися в поїздці і будете впевнені в безпеці. На Amazon і інших схожих сайтах можна купити дуже корисні речі, які стануть вашим надійним сейфом в подорожах. Отже, до них відносяться:

1. Прихований гребінець

Звичайно ж, ваше волосся виглядає на мільйон баксів, так чому б не придбати для них настільки ж цінний гребінець, який буде заповнений грошима.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

2. AXE-ефект

Пам'ятаєте часи, коли багато хлопців масово почали користуватися дезодорантом AXE, щоб підвищити рівень своєї привабливості. На жаль, спрацьовувало це не завжди. Підходить він далеко не кожному. І, на щастя, ці часи вже пройшли. Так от, пляшечка з-під AXE – відмінне сховище для ваших грошей. Навряд чи вона когось зацікавить. Звичайно ж, тільки якщо злодій не буде 14-річним підлітком, який захоче вразити симпатичну дівчину.

3. Дезодорант

По суті, це стосується будь-якого дезодоранту. Навряд чи хтось захоче вкрасти розпочатbq засіб. Тому завдяки флакончикe ви будете в безпеці.

4. Упаковка з-під Pringles

Коли ви бачите баночку з-під Pringles або упаковку ипод будь-якої іншої закуски, ви ж не думаєте, що вона сповнена грошей? Ось саме. Навряд чи злодій так подумає. Хто взагалі буде красти їжу? А вже тим більше порожню упаковку.

5. Будь-яка компактна жерстяна банка

Це може бути баночка з-під горішків, цукерок і навіть лейкопластиру. Подібні ємності дуже зручні для того, щоб заховати гроші, ключі і навіть кредитні картки.

6. Пляшка з-під газованої

Ця пляшка, на жаль, не зможе вгамувати вашу спрагу. Але з її допомогою ви будете почувати себе і свої гроші в безпеці.

7. Гігієнічна помада

Це один із найбільш компактних варіантів, який можна зберігати не тільки в сумці або рюкзаку, а і в маленькій кишені куртки або джинсів.

8. Словник-сейф

Це один з найбільш надійних варіантів. Він виглядає як книга. По суті, це і є книга. Але в ній захований справжній сейф. Крім того, що він не схожий на гаманець або місце для зберігання грошей, він ще і закривається на кодовий замок. Це забезпечує посилену безпеку.

По суті, ви можете знайти практично всі з цих предметів, очистити їх від вмісту і використовувати в якості сховища. Але якщо ви просто не хочете цим займатися, то можете придбати вже готові варіанти.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, як заробити в подорожі за допомогою українського програми

А також про те, які країни варто відвідати в пенсійному віці

Нагадаємо: українці незабаром зможуть відправитися в ще одну жарку країну по безвізу