Після продовження термінів звільнення від адмінвідповідальності, кількість розмитнених автомобілів на єврономерах знизилася до семи транспортних засобів на добу.

Цю інформацію повідомив виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Олександр Власов в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Після того, як були пролонговані терміни звільнення від адміністративної відповідальності, кількість розмитнених автомобілів істотно впала. Наприклад, за 18 днів червня у середньому оформлялося сім транспортних засобів на день". Олександр Власов

Також він озвучив середньодобові показники по розмитненню "євроблях":

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще
  • у березні – близько 30 автомобілів;
  • у квітні – 60-80;
  • а в травні – близько 100.

Євробляхи

"Протягом усього цього пільгового періоду спостерігалася тенденція щодо збільшення оформлення транспортних засобів. Перші 10 тисяч були оформлені за 30 днів, наступні 10 тисяч – вже за 10 днів. Тільки за 20 лютого було оформлено понад 9,5 тисячі авто. Після закінчення пільгового періоду – по 23 травня – митниці оформили понад 48 тисяч". Олександр Власов

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні компанії сервісу таксі Uber, Bolt і Uklon відмовилися працювати з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією.

Також Знай.uа писав, чому українці не відмовляться від євроблях.