Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадрами з заднього сидіння автомобіля, а потім і просто біля стіни.

Тіна Кароль

На дівчині красується ніжна блакитна сукня з колекції Dolce & Gabbana з шифоновими рукавами і пікантно оголеною зоною декольте. До такого образу Тіна Кароль підібрала босоніжки на підборах, які були ледь помітні на її ногах.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ефектний макіяж з акцентом на червоні губи і ідеальна укладка волосся завершили розкішний образ зірки. Однак, неможливо не відзначити смуток в очах дівчини.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

В коментарях шанувальники виконавиці не стримували себе в емоціях:
"А Тіна йде така вся в Дольче Габбана", "Тіна, у дольче габбана є сукні коротші, ми дуже хочемо тебе в них побачити!", "На другому фото, як з хреста знята", "На другій фотці, фото на паспорт", "Тін, хто тебе образив?!", "Серйозність тобі до лиця", "Наша богиня", "Втомлена наша прекрасна няшка", "Втомилася? Про що або про кого думаєш? Не сумуй! Все буде добре!", "Ти навіть просто стіну затьмарюєш", "Рідкісна красуня"

Зазначимо, що наряд артистка одягла цю сукню під час виступу в Білорусі. Там Тіна Кароль дала концерт в рамках фестивалю "Олександрія збирає друзів-2019".

Нагадаємо, Кароль перетворилася в рятівницю Малібу прямо на пляжі.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль оголила розкішні груди на безлюдному пляжі.

Також Знай. ua писав, що схудла Кароль влаштувала гарячу фотосесію.