У сучасному світі всі ми можемо побачити, як багато чоловіків ставляться до жінок - не як до людей, а як до об'єктів. І хоча хтось може сказати, що це ж не всі чоловіки. але це чомусь завжди саме чоловіки.

І поки що в Афганістані жінкам заборонили вчитися. розмовляти і сміятися на вулиці, дивитися на чоловіків, у "просунутій" Америці ситуація не краща. І жертвою неадекватної чоловічої поведінки стала відома співачка Шакіра, якій навіть довелося припинити виступ на сцені.

Шакіра (Зображення FilmMagic)

47-річна артистка зауважила, що фанат намагався зняти її під сукнею під час танцю.

Неприємний інцидент потрапив на відео, яке опублікували в соцмережі X і вже переглянули понад 40 млн. разів. Поціновувачі творчості зірки відверто засудили непристойний вчинок, пише The Independent.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Шакіра пішла зі сцени, кадр з відео

У нічному закладі знаменитість представила свій новий сингл Soltera. Вона піднялася на невелику сцену перед діджейським пультом, щоб потанцювати під трек. Згодом Шакіра різко смикнула вниз спідницю міні сукні та обурено помахала пальцем на одного фаната з натовпу, який намагався зняти її під нарядом.

Після неприємного вчинку шанувальника виконавиця ще кілька секунд залишалася на сцені. Артистка дала зрозуміти відвідувачу закладу, що помітила його приховану зйомку та жестами показала, щоб він вирізав цей момент. Після цього колумбійська поп-зірка люто пішла зі сцени.

Користувачі мережі одразу засудили непристойну поведінку фаната.

Шакіра пішла зі сцени, кадр з відео

Нагадаємо, що Шакіра після розлучення з Піке кидається від Тома Круза до гонщика Формули-1: встигла роздягнутися і похвалитися ніжками.

Раніше ми повідомляли, що Жерар Піке після приниження у пісні Шакіри "BZRP" підкотив до колишньої Роналда Ірини Шейк.